Image

PRESENTEERT
26 & 27 NOVEMBER

Image
 

De wereld om ons heen verandert sneller dan ooit tevoren! Alles wat vroeger sciencefiction was, is nu werkelijkheid. Over 3 jaar zullen letterlijk alle nieuwe apparaten in jouw leven smart worden.

Neem bijvoorbeeld de huidige mobiele telefoons en TV’s, bestaan er eigenlijk nog domme telefoons en tv’s? En wat dacht je van de thermostaat, speakers, lampen, deurbellen? We zouden bijna dom zijn, om geen slimme variant te kopen. En binnenkort volgen de wasmachines, koelkasten, ovens en ja, zélfs de wc-pot, waarvan alles nu al in een slimme variant bestaat.

Kortom, we hebben geen keuze:
it’s gonna be a smart world after all

"BE SMART BE HAPPY"

Rudirick de Jong
SmartLiving Coach

Allemaal leuk, maar wat kunnen we er mee? Vele vragen zich af: Hoe maakt het mijn leven makkelijker? Wat is daarvoor nodig?"

De media vertelt maar al te graag over de gevaren die achter slimme apparaten schuilen:  Zou de Chinese overheid mee kunnen kijken in mijn wc-pot? Luistert de Amerikaanse CIA mee via de microfoons die overal staan of worden ingebouwd? Of kijken ze nu al mee via alle apparaten en platformen die via het internet verbonden zijn?

Allemaal terechte vragen waar de gemiddelde consument in Nederland, maar ook wereldwijd, mee worstelt. Onze belangrijkste vraag is: "Maakt dit ons wel gelukkig?"

"BEING HAPPY IS THE SMARTEST THING TO DO"

 
Image
 

Rudirick de Jong, dé Smart Living Coach van Nederland, doet onderzoek naar dit onderwerp en helpt vele gezinnen in Nederland om zich voor te bereiden op deze toekomst. Hij is ervan overtuigd dat men eerst zélf gelukkig moet zijn, om techniek toe te kunnen laten in het leven. Want als je dat niet bent zal de techniek je leven gaan beheersen

Met zijn kennis uit de praktijk, de resultaten van zijn onderzoeken en zijn presenteerervaring op TV en podium heeft Rudirick met zijn team de Smart en Happy show ontwikkeld. Een show waarin hij jou op een unieke cabaret achtige voorstelling van 1 uur, zal inspireren over de toekomst van smart en hoe dit je nu al gelukkiger kan maken.

Doormiddel van bewustwording, handige tips, logische voorbeelden en een vleugje humor beloven we dat iedereen die aanwezig is slimmer en gelukkiger gaat worden.

"WIJ STAAN ALTIJD VOOR U KLAAR"

BERRY WETERINGS
EIGENAAR
 
Image
 

Ga je binnenkort verhuizen of verbouwen en wil jij jouw bestaande huis slimmer maken, ben jij nu bezig om je bestaande leven slimmer te maken of wil je op een slimme manier voorbereid zijn op de toekomst?

Kom op 26 of 27 november om 19:00 uur naar de Smart en Happy show in onze showroom en laat je verrassen over de mogelijkheden van jouw toekomst!